ICT-banen

De ICT banen specialist

Vacatures

Zoekt U de ICT professional?

Contact

Toptalenten vinden bij ons een baan

Inschrijven

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Inschrijven

ICT Banen voor U als werkzoekende

Warmte, aandacht en betrokkenheid zijn de drie pijlers waarop onze dienstverlening is gestoeld. ICT-Banen staat voor:

  • Professionaliteit;
  • Betrokkenheid;
  • Flexibiliteit; Pragmatisme;
  • Plezier;
  • Daadkracht.

Je hebt direct contact met een consultant uit jouw vak die snapt waarmee jij dagelijks bezig bent en wat je ambities zijn en die inzicht en interesse heeft in jou als mens.

Communicatie

Wij communiceren open, eerlijk en direct. Dit is mede de basis voor ons advies over verbetermogelijkheden in jouw presentatie, van zowel je CV als van jou als persoon. Wij houden je graag een spiegel voor en nemen daarbij geen blad voor de mond. Indien gewenst kunnen we je ook van dienst zijn op het gebied van loopbaanbegeleiding.

Vacatures

Wij hebben continue veel vacatures in portefeuille. Door je aan te melden als kandidaat krijg je direct inzicht in de actuele arbeidsmarkt in relatie tot jouw positie en positionering. Hierdoor word je direct geïnformeerd over de actuele mogelijkheden en kansen. Wanneer wij niet de passende vacature in ons aanbod hebben, gebruiken wij ons netwerk, zodat wij jou mogelijk kunnen helpen bij het vinden van wél de juiste uitdaging.

Het nieuwe werken

Om te komen tot een succesvolle invulling van een vacature is een goede samenwerking tussen opdrachtgever, kandidaat en ICT-Banen vereist. Wij werken dan ook volgens de principes van het nieuwe werken. Afspraken kunnen gemaakt worden niet alleen tussen 9 en 5. ICT-Banen werkt vanuit een digitaal kantoor, waarbij afspraken worden gemaakt op locaties die per situatie het beste passen.

Voorbereiding

Een intake is onderdeel van het sollicitatieproces zodat je optimaal voorbereidt op gesprek gaat bij wellicht jouw aanstaande werkgever. Hierbij wordt gebruik gemaakt van checklisten en diverse sollicitatietips. Wij begeleiden jou bij het bepalen van de juiste keuzes en werken zeer discreet en indien noodzakelijk snel.
Je bevindt je hier > Home > Werkzoekende

Contact

Vacatures Vacature overzicht Vacatures zoeken
Per functiegroep Vacatures Development Vacatures Infrastructuur Vacatures Consultancy Vacatures Sales en Management Vacatures Interim
Per functie .Net Vacatures Java Vacatures Test Vacatures Systeembeheer Vacatures Management Vacatures Web Development Vacatures Sharepoint Vacatures BI Vacatures
© 2019 ICT-banen|Disclaimer |Privacy|Sitemap
ICT-Banen gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.