Inloggen

 

ICT-Banen voor u als werkgever

ICT Banen is een werving en selectie bureau wat staat voor persoonlijk contact. Wij bemiddelen in vast en tijdelijk personeel. ICT Banen heeft een groot bestand van ICT professionals, die op zoek zijn naar een nieuwe baan zowel in de regio als landelijk. Wij werken op basis van no cure no pay wat betekent dat je ons alleen betaalt als een kandidaat een arbeidsovereenkomst aangaat.

Kernwaarden

ICT Banen staat voor:

  • Professionaliteit;
  • Betrokkenheid;
  • Flexibiliteit;
  • Pragmatisme;
  • Plezier;
  • Daadkracht.

Voorbereiding

Wij nemen de tijd voor u. Graag komen wij de vacature persoonlijk bij u bespreken, zodat wij exact weten wat voor persoon past in uw organisatie en aan welke functie eisen deze volgens u moet voldoen. Dit doen wij op een tijdstip dat het u past zelfs als dat in de avonduren is.

Sociale media

ICT Banen geeft de voorkeur aan het nieuwe werken. Dit betekent onder andere dat wij communiceren met onze kandidaten bij voorkeur via het internet en de sociale media. Wij plaatsen dus geen onnodige dure advertenties in dagbladen en magazines

Juiste kandidaat

Wij stellen u alleen de beste kandidaten voor die passen op uw vacature. Wij hebben een groot bestand aan kandidaten en voordat we een kandidaat aan u voorstellen hebben wij deze kandidaat uitvoerig persoonlijk gesproken zodat wij weten wat de kandidaat beweegt en welke passie en ambities zij hebben. Uiteraard zijn referenties, diploma’s en legitimatie gecheckt. Wij hebben momenteel 3583 kandidaten beschikbaar.

Korte lijnen

ICT Banen staat voor duidelijkheid en heldere, open en eerlijke communicatie. Wij kennen onze klanten en we kennen onze kandidaten, we maken zelf de match. Wij zijn zelf actief geweest in het werkveld. Dit betekent voor u korte lijnen, altijd bereikbaar en één contactpersoon.

Referenties

Erik Boulogne

ICT-Banen heeft me geweldig geholpen bij het zoeken naar een nieuwe job. Persoonlijke benaderingen goed aanvoelen van wensen en eisen. Ze waren goed in staat zich een beeld te vormen van de kandidaat en deze te leggen naast de mogelijkheden die zij zien. Hierop werd gehandeld en snel geschakeld tussen kandidaat en opdrachtgever. Ik heb de samenwerken met Hans als erg prettig ervaren. Ik zal zeker, indien noodzakelijk, weer contact met hem opnemen. Thanx Hans voor je geboden hulp!

Casper van der Stap

ICT-Banen heeft het werving & selectieproces bij mijn overstap naar een nieuw functie uitstekend begeleid. Zij waren voortdurend goed op hoogte en hielden bij alle belangrijke stappen - discreet - een vinger aan de pols. Het traject is daardoor erg soepel verlopen.

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent
ICT-Banen gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.