ICT-banen

De ICT banen specialist

Vacatures

Zoekt U de ICT professional?

Contact

Toptalenten vinden bij ons een baan

Inschrijven

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Inschrijven

Werving & Selectie

ICT Banen werft en selecteert geschikte ICT kandidaten, die bij uw bedrijf in dienst treden. Nadat duidelijk is naar welk profiel u op zoek bent gaan wij op zoek naar de perfecte match binnen ons grote netwerk.
We bestuderen niet alleen het CV, maar vinden vooral ook de motivatie om bij uw bedrijf te willen werken belangrijk. Welke persoonlijkheid zit achter het CV? Is het iemand die zou passen binnen uw bedrijfscultuur?
Heeft degene de juiste attitude en passie? Niet alleen door Monsterboard af te struinen, maar ook door het benaderen van latent geïnteresseerde kandidaten. Deze kandidaten zijn vaak niet actief op zoek en hebben een duwtje in de rug nodig.

Van iedere kandidaat die we u presenteren krijgt u van ons een kennismatrix, die inzicht biedt in het niveau van voor de functie cruciale competenties. Aangevuld met onze interviewbevindingen geven wij u een goed startpunt om zelf met de geselecteerde kandidaten aan de slag te gaan. Waar nodig begeleiden we uw gesprekken. Lees meer over onze werkwijze.

Wilt u nog meer zekerheid voordat u de kandidaat een arbeidscontract aanbiedt, dan kunnen we een aanvullend selectie assessment uitvoeren. 

Je bevindt je hier > Home > Over ons > Werving & Selectie

Contact

Vacatures Vacature overzicht Vacatures zoeken
Per functiegroep Vacatures Development Vacatures Infrastructuur Vacatures Consultancy Vacatures Sales en Management Vacatures Interim
Per functie .Net Vacatures Java Vacatures Test Vacatures Systeembeheer Vacatures Management Vacatures Web Development Vacatures Sharepoint Vacatures BI Vacatures
© 2019 ICT-banen|Disclaimer |Privacy|Sitemap
ICT-Banen gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.