ICT-banen

De ICT banen specialist

Vacatures

Zoekt U de ICT professional?

Contact

Toptalenten vinden bij ons een baan

Inschrijven

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Inschrijven

Missie statement

"ICT Banen streeft naar de perfecte match tussen de juiste kandidaat en geschikte bedrijven, door oprechte betrokkenheid bij kandidaat en opdrachtgever" 
 

Ondereel van

ICT-Banen is onderdeel van de Caldoo Groep. Cadoo Groep

Caldoo richt zich, naaste haar activiteiten op het gebied van Werving & Selectie en detachering van ICT medewerkers, op het verbeteren van de performance van haar klanten door het leveren van toegevoegde waarde op het gebied van:

 

Onderscheidend vermogen

Wij zijn actief in werving & selectie en interim opdrachten. Het bemiddelen van ICT professionals is onze specialisatie

Voor zowel kandidaten als opdrachtgevers zijn wij een volwaardige gesprekspartner met meer dan 25 jaar ervaring binnen de ICT business. Door te focussen op ICT begrijpen we wat organisaties zoeken.

We spreken dagelijks de beste kandidaten en weten hierdoor wat professionals willen en kunnen. Deze combinatie stelt ons in staat de beste match te maken.

Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en begeleiding van zowel kandidaten als organisaties.

Wij zijn van mening dat zaken doen gaat om persoonlijk contact waarbij aandacht en betrokkenheid een belangrijke rol spelen.

Wij zijn een jonge, dynamische, open en informele organisatie. Maar toch staan bij ons 'oude' waarden hoog in het vaandel en gaat het ons om de inhoud.  

Actief in:

Je bevindt je hier > Home > Over ons

Contact

Vacatures Vacature overzicht Vacatures zoeken
Per functiegroep Vacatures Development Vacatures Infrastructuur Vacatures Consultancy Vacatures Sales en Management Vacatures Interim
Per functie .Net Vacatures Java Vacatures Test Vacatures Systeembeheer Vacatures Management Vacatures Web Development Vacatures Sharepoint Vacatures BI Vacatures
© 2020 ICT-banen|Disclaimer |Privacy|Sitemap
ICT-Banen gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.