Inloggen

 

Wie zijn wij?

"ICT Banen streeft naar de perfecte match tussen de juiste kandidaat en geschikte bedrijven, door oprechte betrokkenheid bij kandidaat en opdrachtgever" Voor zowel kandidaten als opdrachtgevers zijn wij een volwaardige gesprekspartner met meer dan 25 jaar ervaring binnen de ICT business. Door te focussen op ICT begrijpen we wat organisaties zoeken.

Onderscheidend vermogen

Wij zijn actief in werving & selectie en interim opdrachten. Het bemiddelen van ICT professionals is onze specialisatie. Voor zowel kandidaten als opdrachtgevers zijn wij een volwaardige gesprekspartner met meer dan 25 jaar ervaring binnen de ICT business. Aangezien wij zelf in alle disciplines van ICT actief werkzaam zijn geweest begrijpen wij als geen ander wat organisaties zoeken.

We spreken dagelijks de beste kandidaten en weten hierdoor wat professionals willen en kunnen. Deze combinatie stelt ons in staat de beste match te maken. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en begeleiding van zowel kandidaten als organisaties.

Wij zijn van mening dat zaken doen gaat om persoonlijk contact waarbij aandacht en betrokkenheid een belangrijke rol spelen. Wij zijn een jonge, dynamische, open en informele organisatie. Maar toch staan bij ons 'oude' waarden hoog in het vaandel en gaat het ons om de inhoud.

Werving & selectie

ICT Banen werft en selecteert geschikte ICT kandidaten, die bij uw bedrijf in dienst treden. Nadat duidelijk is naar welk profiel u op zoek bent gaan wij op zoek naar de perfecte match binnen ons grote netwerk.

We bestuderen niet alleen het CV, maar vinden vooral ook de motivatie om bij uw bedrijf te willen werken belangrijk. Welke persoonlijkheid zit achter het CV? Is het iemand die zou passen binnen uw bedrijfscultuur? Heeft degene de juiste attitude en passie? Niet alleen door Monsterboard af te struinen, maar ook door het benaderen van latent geinteresseerde kandidaten. Deze kandidaten zijn vaak niet actief op zoek en hebben een duwtje in de rug nodig.

Van iedere kandidaat die we u presenteren krijgt u van ons een kennismatrix, die inzicht biedt in het niveau van voor de functie cruciale competenties. Aangevuld met onze interview bevindingen geven wij u een goed startpunt om zelf met de geselecteerde kandidaten aan de slag te gaan. Waar nodig begeleiden we uw gesprekken. Lees meer over onze werkwijze.

Wilt u nog meer zekerheid voordat u de kandidaat een arbeidscontract aanbiedt, dan kunnen we een aanvullend selectie assessment uitvoeren.

Interim of detachering

Heeft u tijdelijk specialistische ICT kennis nodig bij uw project? Of heeft u even niet de financiele ruimte om medewerkers een vast contract aan te bieden? ICT Banen levert freelance medewerkers voor tijdelijke en op projectbasis.

Ter ondersteuning van projecten of om uw eigen personele bezetting tijdelijk aan te vullen, bijvoorbeeld bij vakantie of ziekte van eigen medewerkers. U betaalt alleen voor de uren die de professional daadwerkelijk maakt.

Heeft u een opdracht voor een van onze freelance ICT professionals in ons netwerk? ICT Banen selecteert zorgvuldig geschikte kandidaten. U kunt meerdere kandidaten voor een functie op gesprek laten komen en een weloverwogen keuze maken. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wij kunnen per direct of op zeer korte termijn vakbekwame specialisten aan u leveren.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent
ICT-Banen gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.