ICT-banen

De ICT banen specialist

Vacatures

Zoekt U de ICT professional?

Contact

Toptalenten vinden bij ons een baan

Inschrijven

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Inschrijven

Partner worden?

Wil jij starten met je eigen Werving en Selectiebureau, maar dan wel met de uitstraling en professionaliteit van een gerenommeerd bureau? Wil je een salaris verdienen van minimaal twee keer modaal? Werk je nu nog in loondienst maar wil je binnenkort starten als directeur van je eigen bedrijf, full time of part time? Of ben je al ondernemer maar zoek je aansluiting bij een professionele organisatie en wil je af van alle administratieve rompslomp en echt kostenefficiënt werken? Sluit je dan aan bij ICT-Banen. ICT-Banen is een franchise organisatie die de werving & selectie en detachering verzorgt voor ICT Professionals. Lees hier wat onze ICT Banen formule biedt.

Wil jij een nieuwe impuls geven aan je werk- en privéleven? Een stap vooruit in je loopbaan; je beter in je lijf voelen; een betere balans tussen werk en thuis situatie. Wij gaan je daarbij helpen. ICT-Banen wil alles in het werk stellen om jou als Consultant Werving & Selectie én als zelfstandig ondernemer optimaal te ondersteunen en te begeleiden. Wij gaan jou helpen om succesvol te worden en te blijven. Tegen een minimale investering in de franchise formule.

Binnen onze unieke formule kun je zelf je markt aangeven waarin je wilt opereren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een regio, een bepaalde markt, een IT-specialisme, specifieke klantnamen of een combinatie daarvan. In onderling overleg met de overige partners ben jij dan voortaan verantwoordelijk voor dat specifieke segment.

Naast onze ondersteuning en begeleiding is natuurlijk jouw eigen investering belangrijk. Jij bent de ondernemer en je bent dan ook zelf verantwoordelijk voor je werkzaamheden en bijbehorende successen. Wij zijn op zoek naar de beste en meest gedreven ondernemers. Zo beschik je over professionele en zakelijke werkervaring, heb je minimaal HBO werk- en denkniveau en heb je natuurlijk affiniteit met de ICT. Je hebt een zelfstandige en resultaatgerichte werkhouding en je beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Daarnaast sta je vanzelfsprekend open voor samenwerking, ondersteuning en begeleiding.

Samen met jou maken willen wij van ICT-Banen een succes maken. Gezamenlijk bereiden we ons voor op jouw succes en ga je goed voorbereid van start en kom je niet voor verrassingen te staan. Als je jouw ondernemersmentaliteit optimaal toepast, je volledig inzet, open staat voor training en coaching én succesvol wilt worden, dan is dat jouw garantie voor succes. Als jij voldoet aan deze voorwaarden start je binnenkort als zelfstandig ondernemer met de ICT-Banen formule.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het inplannen van een oriënterend gesprek.

Je bevindt je hier > Home > Franchiser

Contact

Vacatures Vacature overzicht Vacatures zoeken
Per functiegroep Vacatures Development Vacatures Infrastructuur Vacatures Consultancy Vacatures Sales en Management Vacatures Interim
Per functie .Net Vacatures Java Vacatures Test Vacatures Systeembeheer Vacatures Management Vacatures Web Development Vacatures Sharepoint Vacatures BI Vacatures
© 2019 ICT-banen|Disclaimer |Privacy|Sitemap
ICT-Banen gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.